Am combinat doua retete si a iesit o bunaciune! La aspect lasa de dorit ca mi-a dat pe dinafara si a curs pana s-a copt, dar am carpit-o si a iesit bine pana la sfarsit!
Piscoturile se sfarama in robot si se pun intr-un castron si se amesteca cu cacaoa.
Se toarna untul topit si se amesteca bine sa se absoarba tot untul.
Se obtine un amestec nelegat dar care presat se compacteaza.
Compazitia o punem intr-o tava (diametrul 24 cm) cu inel detasabil.
Se niveleaza pe toata suprafata si se preseaza cu fundul unui pahar pana devine ca un blat uniform.
Se introduce in frigider pana facem crema.
Punem in robot urda cu zaharul si zaharul vanilat si se amesteca bine.
Se adauga smantana si ouale si se omogenizeaza.
Se adauga frisca lichida si se omogenizeaza pana devine o crema.
Se adauga creme ole si amidonul si se amesteca bine.
Se scoate forma din frigider si turnam crema peste blat. (as recomanda o tava cu diametrul mai mare sau crema mai putina. Mie mi-a dat pe afara de cat a crescut.)
Se introduce in cuptorul preancalzit la 150 grade si se coace 1 ora si 30 minute.
Se scoate din cuptor si se lasa la racit si pe urma se baga la frigider cel putin 4 ore.
Se scoate din frigider sa scoate inelul si se pudreaza cu zahar pudra.
Daca a curs pe margini am fost nevoit sa o ornez cu frisca si coicolata ca sa remediez.
Pofta Buna!