Blat:
Biscuitii se macina in robot pana se obtine un pesmet fin. Turnam untul topit si amestecam pana obtinem o compozitie ca niste firimituri. Punem intr-o tava detasabila (18 cm diametru) si tasam bine cu fundul unui pahar. Dam la frigider pana pregatim crema.
Crema:
Gelatina o punem la hidratat in cateva linguri cu apa rece.
Smantana pentru frisca o mixam la viteza mica pana incepe sa prinda consistenta. Adaugam zaharul vanilat si mixam pana devine pufoasa.
Mascarponele il mixam intr-un castron impreuna cu laptele condensat si dulce de leche. Apoi adaugam frisca batuta, amestecand usor.
Gelatina o topim la baine-marie. Atentie, nu se infierbanta. Punem peste gelatina cateva linguri din compozitia de mascarpone (pentru a aduce cele 2 compozitii la aceeasi temperatura) si omogenizam. Amestecam apoi cele 2 compozitii si omogenizam, amestecand usor.
Turnam compozitia peste blatul de biscuiti si dam la frigider pentru cateva ore, pana se intareste.
Scoatem prajitura din tava, o "machiem" cu putina ciocolata topita si portionam dupa dorinta.