daca n-as fi adaugat carlionti de ciocolata cu lapte ca decor peste glazura,ar fi fost o prajitura de post.
Punem intr-o oala apa+dulceata+zaharul la foc mic, lasam pana se topeste zaharul.
Dam apoi oala deoparte, adaugam uleiul, praful de copt, migdalele macinate, pudra de cacao, faina si mixam toate aceste ingrediente la viteza redusa pana obtinem un amestec omogen.
Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Ungem tava cu ulei,o tapetam cu faina, turnam amestecul in tava si dam blatul la cuptor (folosind functia de coacere cu ventilatie) pana trece testul cu scobitoarea (cca 25 minute).
Scoatem tava din cuptor, lasam blatul copt sa se racoreasca.
Topim intr-o craticioara ciocolata amaruie in 5-6 linguri apa.
Glazuram cu ciocolata topita prajitura, decoram apoi cu cristale de zahar si carlionti de ciocolata.
Lasam sa se intareasca glazura, portionam si servim.
Pofta buna!