O prajitura rapida ce nu necesita foarte mult timp.
Intr-un vas batem spuma ouale cu zaharul pana ce acesta si-a dublat volumul , apoi treptat adaugam uleiul si mixam .
Adaugam toate ingredientele in afara de praful de copt.
Mixam bine pana ce ingredientele se incorporeaza bine.
Adaugam praful de copt batem pt 3-4 minute si pregatim de cuptor.
Intr-o tava rotunda unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt rasturnam compozitia si dam la cuptor preincazit pt 35-40 min.
Se face proba cu scobitoarea.
CREMA
Intr-o cratita adaugam toate ingredientele batem bine cu un tel si dam la foc mic pana ce aceasta se intareste , Trebuie sa rezulte o ciulama .
Lasam sa se raceasca crema!
Taiem blatul in doua si adaugam crema in mijlocul acestuia !
Pudram cu zahar pudra vanilat si se poate servi.
1
Blatul e bine sa se odihneasca circa 2 ore inainte de a fi taiat