Vazut la Dia, placut si facut! Foarte buna! prezentarea nu este la fel de frumoasa ca la Dia dar......fiecare dupa posibilitati!
Visinile sa spala, se scot samburii si se pun cu 3 linguri de zahar sa lase sirop.
Ouale se separa.
Se mixeaza untul cu 120g zahar pana se topeste zaharul.
Se adauga grisul, praful de budinca amestecat cu praful de copt si zaharul vanilat.
Branza se amesteca cu coaja rasa de lamaie si se adauga in crema de unt.
Albusurile sa bat spuma cu un praf de sare, 50g zahar si zeama de lamaie pana devine lucioasa.
Se pun albusurile in compozitie si se amesteca usor cu o paleta.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pune 3/4 din compozitie.
Se pun visinile scurse de sirop si deasupra restul de compozitie.
Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 30-40 minute pana se rumeneste si trece testul scobitirii.
Se lasa sa se raceasca in cuptor.
Se taie rece si se orneaza dupa preferinta.
Eu le-am pudrat cu zahar.
Pofta Buna!