Desert cheesecake la cupe, cu capsuni, oreo

de Aletta in Prajituri, 19 Iul 2017 | 7052 vizualizari

 

Am pregatit aceste cupe de mousse-uri delicoase de vara, perfecte pentru cand avem invitati, un desert racoritor si deosebit. 

 

INGREDIENTE

Pentru cupele de mousse-uri de fructe :

  • 100g biscuiti digestivi
  • 50 g unt

Crema alba:

  • 100 g crema de branza
  • 125 g mascarpone
  • 100 g zahar pudra
  • 100 ml frisca lichida
  • 7 g gelatina
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • esenta vanilie
  • un praf de sare

Crema de capsuni:

  • 100 ml frisca lichida
  • 100 crema de branza
  • 50 g zahar
  • 200 g capsuni
  • un varf cutit sare
  • gelatina 5 g
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake la cupe, cu capsuni, oreo:

Biscuitii se maruntesc cu ajutorul blenderului si se amesteca cu untul topit, pana ajung la consistenta nisipului ud. 

Gelatina se pune la inmuiat.

Mascarponele se mixeaza cu zaharul, branza, zaharul vanilinat, esenta de vanilie, praful de sare. Se adauga si frisca lichida. Se mai mixeaza putin.

Se adauga gelatina topita pe baie de aburi si se omogenizeaza bine cu crema. Se toarna peste biscuiti si se niveleaza. Se da inapoi la frigider, pana se face a 2 a crema,cea de capsuni. Branza se mixeaza cu zaharul, putina sare apoi se adauga frisca lichida si se mai mixeaza putin. Se adauga capsunile date prin blender. Se omogenizeaza. Gelatina se topeste pe aburi si se adauga in crema si se toarna peste prima crema care este deja intarita.
Pentru cel de oreo : https://www.bucataras.ro/retete/desert-cheesecake-cu-oreo-82423.html  ( eu am injumatatit ingredientele si aici)

TIPS-URI

1

din aceste cantitati, ies 6 cupe din fiecare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake la cupe, cu capsuni, oreo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (16)

kytz 1

21.07.2017, 11:46

Arată într-un mare fel!

oanapl 1

21.07.2017, 23:37

Waw! Arata minunat!

Aletta 1

24.07.2017, 14:39

multumesc frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]