Prajitura cu branza si merisoare

de alldaycooking in Prajituri, 31 Iul 2012 | 9724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Coca
  • 10 linguri ulei
  • 5 linguri apa minerala
  • 15 linguri faina
  • 2 linguri fructoza
  • 5 gr praf de copt
  • Umplutura
  • 650 gr branza dulce cremoasa
  • 2 oua
  • 60 gr merisoare deshidratate
  • 5 linguri fructoza
  • extract de vanilie
  • 2 linguri gris
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si merisoare:

Pentru coca am amestecat ingredientele enumerate si am obtinut un aluat elastic pe care l-am lasat la rece pana cand am pregatit umplutura. Branza de vaci am amestecat-o cu cele 2 oua, fructoza, coaja de lamaie, vanilie si gris. La final am adaugat merioasoarele deshidratate. Coca am asezat-o intr-o tava ceramica unsa cu putin ulei. Am acoperit fundul si pereti tavii. Am turnat crema de branza. In final am acoperit cu un capac de aluat pe care l-am intepat din loc in loc cu furculita. A, copt la 180 grade Celsius aprox 45 de minute, pana cand s-a rumenit frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu Fanta