Prajitura cu branza

de susu in Prajituri, 30 Mai 2012 | 6650 vizualizari

 

O prajitura nemaipomenita pe care am facut-o si cu mere si a iesit la fel de gustoasa

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat:
  • 2 oua
  • 9 linguri de zahar
  • 9 linguri de ulei
  • 9 linguri de lapte
  • 12 linguri cu varf de faina
  • Un praf de copt
  • Ingrediente pentru crema:
  • 500 gr branza de vaci
  • 3 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 3 linguri de gris
  • Stafide
  • cognac si esenta de rom
  • Arome
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

Se bat spuma ouale cu zaharul, se adauga uleiul treptat apoi laptele alternand cu faina amestecata cu praful de copt. Intr-o tava mai mica tapetata se varsa jumatate din compozitie si se da 10 min la cuptorul preincalzit. Se scoate tava si se intinde deasupra crema preparata prin mixarea oualor cu zaharul si apoi amestecarea lor cu restul ingredientelor si stafidele hidratate. Se toarna restul de aluat si se da la cuptor inca 40 de minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu brânză dulce