Bananele se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu iaurtul, laptele si sucul de lamaie.
Albusurile se bat spuma. Faina o amestecam cu bicarbonatul si sarea.
Margarina se mixeaza cu zaharul pana devine pufoasa apoi i se adauga galbenusurile unul cate unul si esenta de vanilie.
Dupa ce galbenusurile s-au incorporat bine, adaugam putina faina, amestecam, apoi putin din amestecul de banane, iar amestecam si tot asa pana le terminam pe amandoua, ultima adaugata fiind faina.
Urmeaza apoi albusurile si migdalele, amestecam si punem intr-o tava cu hartie de copt.
Se da la cuptor pentru cca 40-50 de minute sau pana cand, la introducerea unei scobitori in centru, aceasta va iesi curata.
Pentru crema: Margarina se amesteca bine cu branza apoi adaugam cate putin din zahar pana ajunge la o consistenta mai groasa, atat cat sa nu curga cand o vom pune pe prajitura. Se da la frigider.
Cand prajitura e gata, se lasa la racit apoi se unge deasupra cu crema de branza peste care presuram migdale macinate.