fiindca sotul e amator de budinci, in special de ciocolata, mai tot timpul am prin casa ... azi am descoperit ca mai am una si m-am gandit sa o fac, dar vroiam ceva diferit...sa o imbogatesc un pic, asa ca am luat niste fructe si putina frisca si....am preparat-o cam asa...
mai intai se prepara budinca dupa reteta...eu nu pun niciodata 500 ml lapte fiindca nu se intareste suficient. in timpul fierberii budincii se adauga si fulgii de cocos. se lasa sa stea vreo 5 min macar, s ase domoleasca putin.
se toarna apoi in forme cate doua linguri de budinca, se presara un strat de fructe taiate cubulete, apoi alte doua linguri de budinca , alt strat de fructe si deasupra iar budinca. eu am mai adaugat si cate trei bastonase taiate dintr-un pandispan ce mi-a ramas de la tort...
se da la rece pt cel putin doua ore, inainte sa fie servit. la masa se serveste pe o farfurioara de desert, prin rasturnarea formei, deci bastonasele de tort vor fi jos. se orneaza dupa preferinta , eu am folosit frisca si niste piersici.
pofta buna!