Pentru foi : mixam ouale cu zaharul pana acesta se topeste.
Adaugam margarina topita, amoniacul stins cu zeama de lamaie si laptele putin cate putin.
La sfarsit adaugam faina, un varf de sare si omogenizam bine. Formam din aluat trei bile egale, intindem foaie si coacem (pe rand) pe fundul tavii, la foc mic cca 15 minute pana se rumenesc usor marginile. Mai intepam cu scobitoarea pt. ca foaia are tendinta sa se umfle la copt.
Crema e bine sa se faca prima si sa se lase la racit bine, chiar in frigider.
Intr-o craticioara pe foc mic, punem margarina, laptele, zaharul,cacao, faina si la sfarsit esenta de rom.
Amestecam bine pana devine ca o budinca. Atentie sa nu se prinda si sa nu faca faina cocoloase.
Se lasa la racit.
Apoi asamblam : foaie, 1/2 crema, foaie,1/2 crema, foaie.
Se lasa la rece pana a 2-a zi cand se taie si se pudreaza cu zahar.