Portofele cu telemea

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 18522 vizualizari

 

Simplu, gustos si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 400 gr telemea
  • 100 gr unt
  • 2 oua
  • susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu telemea:

Se face un aluat din faina, 250 gr telemea rasa, 1 ou si 100 gr unt. Trebuie sa iasa un aluat elastic. Daca este cazul se pot adauga 1-2 linguri de lapte. Se framanta bine si se lasa 30 de minute la frigider. Se intinde o foaie, se decupeaza forme rotunde. Se aseaza in mijloc putina telemea rasa, se inchide apasand bine marginile, care apoi se preseaza cu o furculita. Se ung cu un ou batut si se presara cu susan. Se coc 25 de minute, pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu branza si seminte de canepa si susan