Chec de ciuperci

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2009 | 4517 vizualizari

 

ASPECTUOS SI GUSTOS!

 

INGREDIENTE

        Umplutura:
  • 1 ceapa
  • 250 gr ciuperci
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • sare
  • ulei
       Aluat:
  • 3 oua
  • 50 ml ulei
  • 250gr faina
  • 2 lg smantana
  • 2 lg iaurt
  • praf de copt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de ciuperci:

Curatam si spalam ciupercile, le tocam. Calim ceapa si razuim morcovul. Cand ceapa e sticloasa adaugam morcovul ras si dupa 5 min adaugam cipercile. Cand sunt bine facute adaugam patrunjelul si sare dupa gust.

Faina se amesteca cu praful de copt. Ouale se bat spuma, se adauga smantana si iaurtul, se amesteca pana ce se omogenizeaza, apoi se adauga uleiul. Se adauga faina si se amesteca usor, se pune sare dupa gust. Doua linguri din aceasta compozitie se amesteca cu ciupercile, compozitia ramasa se toarna intr-o tava de chec si in mijlocul ei se adauga umplutura. Se da la cuptor, faceti testul cu scobitoarea pentru a vedea daca e gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]