Porc in lapte de cocos si orez cu fasole rosie

de papabundetot in Porc, 16 Noi 2013 | 4852 vizualizari

 

Imi place atat de mult gustul dat mancarii de laptele de cocos incat,l-as folosi la mare parte din preparatele mele.Astazi,asa cum veti vedea si mai jos in descrierea retetei l-am folosit atat la carne cat si la garnitura si rezultatul a fost unul spectaculos,mancarica de azi a primit multe laude de la cei dragi mie :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit pentru carne:
  • 6-7 felii pulpa de porc
  • 200 ml lapte de cocos
  • sos soia
  • sos worchester
  • sos pimento
  • curry,
  • 2 stelute anason,
  • o foaie de dafin
  • Am folosit pentru garnitura:
  • orez basmati
  • 200 ml supa de pui
  • 1 catel mai mare de usturoi
  • curry
  • 4 cuisoare
  • 1 anason stelat
  • fasole rosie
  • ulei de rapita
  • ,lapte de cocos
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc in lapte de cocos si orez cu fasole rosie:

Bucatile de carne le-am pus la marinat in lapte de cocos,cu sos soia,sos worchester,sos pimento,curry si le-am lasat asa cam o jumatate de ora,apoi le-am pus intr-o tava impreuna cu marinata,am adaugat anasonul stelat si frunza de dafin si le-am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos si s-au patruns.

Intr-o cratita,am pus ulei de rapita,catelul de usturoi taiat marunt,cuisoarele,anasonul si am lasat pe foc pana cand usturoiul si-a schimbat putin culoarea,am adaugat apoi orezul si l-am lasat asa 2-3 minute sa se prajeasca,apoi am adaugat 1 lingurita de curry, 200 ml lapte de cocos si supa de pui,am dat focul foarte mic,am pus capacul si am lasat sa fiarba orezul pana cand a absorbit tot lichidul din vas.Dupa ce orezul a fost fiert,am adaugat fasole rosie din conserva careia i-am scurs apa si am si clatit-o putin.Am scurs-o bine de apa si am adaugat-o peste orez.

Am servit pulpa in lapte de cocos alaturi de orez cu fasole rosie…o explozie de arome.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc in lapte de cocos si orez cu fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc fiarta si afumata