Pleurotus pane

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2010 | 7691 vizualizari

 

pleurotisul are o asa ,, carnita'' buna incat nu am rezistat sa nu le ,, imbrac '' in ou !!!

 

INGREDIENTE

  • o caserola ciuperci pleurotus [ 500 gr]
  • 3 oua ,
  • 50 ml lapte sau smantana
  • faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus pane:

1. ciupercile se sareaza , se pipareaza si se tavalesc in faina alba ,

2. ouale se bat bine cu putina sare si smantana sau lapte .

3. se dau ciupercile si prin ou si se prajesc in ulei incins , se scot pe servetele de hartie care retin surplusul de ulei .

4. serviti, stropite cu mujdei si multe legume preferate .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bunica 1

02.07.2010, 10:53

Eu le vreau numai cu mujdei !

nadina73 1

04.07.2010, 22:42

si eu vreau super buna nota 10 in loc de 5 furuc suna mai bine

elena1988 1

08.02.2011, 13:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane