Platou taranesc

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2010 | 18465 vizualizari

 

bunatati de ziua sotului!

 

INGREDIENTE

  • pestisori uscati afumati
  • branzeturi
  • sunculita
  • ceapa rosie
  • ridichii
  • carnati proaspeti subtiri
  • ciuperci
  • usturoi
  • crema de branza cu unt si verdeata
  • ardei verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou taranesc:

Carnatii proaspeti se ia cate o bucata si se incovoaie ca o acadea pe un bat de bambus de frigaruie.Se prajesc asa pe o tigaie de teflon fara ulei.

Crema de branza: se razuieste branza si se amesteca cu unt si verdeturi tocate fin. Se servesc cu ridichii si ardei verde alaturi.

Ciupercile se taie jumatati si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei, se da un praf de sare si piper si se amesteca cu 3 graunti de usturoi zdrobit.Se servesc alaturi de carnatii acadele infipti in cepe rosii.

Separat servim si un castronel cu slata de vinete coapte cu maioneza si ceapa rosie.

Sunculita se taie bucatele mici , branza felii groase.

Se servesc pe un platou de lemn scobit.

Pofta mare !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou taranesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pranzul "burlacului"