Platou de sarbatoare

de janet in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2010 | 16674 vizualizari

 

tot din sectiunea platouri festive.

 

INGREDIENTE

  • -o stiuca
  • -telemea de oi
  • -boabe de struguri
  • -brinza cu mucegai
  • -gogosele din aluat oparit
  • -icre rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou de sarbatoare:

Stiuca am cojit-o de piele ,am fiert carnea dezosata apoi am pasat-o ,am condimentat-o si am umplut pielea de stiuca dindu-i forma initiala.Am cusut-o pe burta si am pus-o intr-o tava cu apa si am mai fier-o cam 20 de min,la foc domol.Dupa ce s-a gatat ,am lasat-o la rece si apoi am feliat-o.

Asadar pe platou avem stiuca umpluta,boabe de strugure cu brinza cu mucegai ,stelute cu telemea de oi,gogosele cu maioneza usoara si icre rosii .Am decorat platoul cu trandafiri din cartofi prajiti si sfecla rosie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou de sarbatoare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

anuta 1

15.04.2010, 08:14

Felicitari! Ca de obicei mult bun gust si talent

Bunica 1

25.04.2010, 15:10

Frumos, diversificat si gustos platoul! Stiuca umpluta este foarte buna, dar .....pana o jupoi......dureaza ceva.

nadea68 1

07.12.2014, 11:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]