Placintele inimioare

de Mirela_Tilvescu in Dulciuri, 16 Apr 2013 | 4359 vizualizari

 

Sunt perfecte pentru servit dupa-amiaza cu un ceai negru.

 

INGREDIENTE

  • foietaj
  • 2 mere rosii
  • 2 mere verzi
  • zahar dupa gust
  • scortisoara
  • susan
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele inimioare:

Mai intai se vor taia merele in cuburi micute si se amesteca cu zaharul si scortisoara. Se taie foietajul cu o forma inimioara. Se vor umple, apoi se ung cu oul batut bine si se presara susan. Se coc la o temperatura de 200 ºC, timp de 20 minute. Se pot servi si caldute cu inghetata de vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele inimioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu mere - Desert rapid si gustos