Placinta cu urda si marar

de lucy2002 in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2014 | 6662 vizualizari

 

Ceva rapid si foarte bun !
Eu am facut portie dubla sa ajunga la toata lumea ...;)
Imi pare rau ca am ramas doar cu pozele astea ....

 

INGREDIENTE

  • 400g foi placinta din comert
  • 800g urda
  • 100g smantana
  • doua oua
  • 100ml ulei
  • jumatate lagatura marar
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu urda si marar:

Urda se amesteca cu mararul tocat si se potriveste de sare.

Foile unse cu ulei se suprapun cate patru si se adauga urda care se intinde pe toata suprafata foilor dupa care se ruleaza.

Asezam rulourile intr-o tava unsa cu unt .

Turnam peste rulouri smantana si ouale batute cu un praf de sare.

Le dam la cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute pana se rumenesc frumos deaupra .

Se pot servi calde sau reci .

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu urda si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cocorada ardeleneasca