Intr-un vas punem faina, iar in mijloc se facem o gropita unde vom pune drojdia dizolvata in putina apa calduta si untura.
Adaugam apoi sarea si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta.
Trebuie sa ne rezulte un aluat nelipicios.
Acoperim vasul cu un prosop curat si lasam aluatul la crescut la loc cald pana isi dubleaza volumul.
Dupa ce si-a dublat volumul,intindem putin ulei pe o planseta si impartim in 9 bilute aproximativ egale.
Intindem fiecare bila de aluat, asezam crenvurstiul si rulam.
Precedam la fel si cu restul bucatiilor pana terminam.
Asezam cornurile obtinute intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasam la crescut inca 20 de minute.
Inainte de a baga tava la cuptor ungem fiecare corn cu putin lapte si presaram oregano.
Dam tava la cuptor pana se rumenesc usor, vreo 20-30 de minute.
Pofta buna!