Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Intr-un vas adaugam faina , sarea ,uleiul, drojdia dizolvata in apa calda , amestecam bine cu o lg de lemn , adaugam apa cat cuprinde ; Acoperim cu un prosop , dam la odihnit aprox 30 de minute la loc cald .
Ungem masa de lucru cu ulei , luam aluatul , intindem cu sucitorul o foaie subtire , adaugam telemea data pe razatoare , inchidem placinta cu jumatatea de aluat ;
Adaugam placinta in tigaia cu ulei incins , lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti , scoatem pe o farfurie si servim!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola