Vinete pane

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2010 | 4310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • oua
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Am curatat si feliat vinetele pe lungine.

Le-am condimentat cu sare si piper.

Am batut ouale ca pentru omleta si le-am potrivit cu sare.

Am dat feliile de vinete prin faina, apoi prin ou si le-am prajit in ulei incins.

Le-am servit alaturi de sos de usturoi cu iaurt si marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de vinete coapte cu paine prajita