Plachie de crap

de sasha in Crap / Caras, 26 Feb 2013 | 3529 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti crap, eu am folosit 8 bucati fara cap si coada
  • 3 cepe mari
  • 300 ml suc de rosii
  • 2 capatane de usturoi
  • 1 leg patrunjel
  • sare,piper
  • 100 ml vin
  • 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de crap:

Pestele il curatam, spalam , il condimentam cu sare si piper pe fiecare parte si inauntrul lui punem cateva feliute de usturoi si il punem intr-o tava.

Curatam ceapa, o taiem julien,curatam usturoiul si il taiem rondele si patrunjelul il tocam marunt.

Intr-o tigaie se caleste ceapa cu putin ulei, punem vinul, sucul de rosii si potrivim de sare si piper.

Punem patrunjelul si usturoiul si asteptam sa se ingroase putin si il rasturnam peste peste,  il introducem la cuptor pentru 30 min.

Se mai verifica din cand in cand si il mai stropim cu sosul din tava.

La final se pun feliute de lamie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plachie de crap