Pizzette fritte

de geoline in Pizza, 23 Feb 2015 | 3410 vizualizari

 

Delicioaseee!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 500 g faina
  • 300 ml apa
  • 10 g drojdie
  • un praf sare
  • o lingura zahar
  • o lingura ulei masline
  • Pentru sos
  • bulion
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzette fritte:

Pentru aluat

Dizolvam drojdia cu zaharul in apa calduta si amestecam cu faina si uleiul. Punem sarea si framanatam bine aluatul apoi il lasam la dospit la loc caldut. 

Pentru sos amestecam toate ingredientele si le fierbem pana rezulta un sos mai gros.

Din aluatul dospit intindem o foaie si taiem cu paharul ca la gogosi. Prajim in ulei incins. Cat sunt calde punem sos deasupra si cascaval razuit.

Foarte bune pentru cina!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzette fritte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizzette din vinete