Blogul Laurei Adamache ne inspira pe multe.... in multe retete...Reteta asta este deosebita, vinetele au un gust atat de bun...incat va sfatuiesc cu incredere sa o incercati...vinete gasim din belsug in perioada asta...asa ca nu ezitati.
Vanata o spalam, o uscam si o taiem rondele. In tava punem hartie de copt, aranjam rondelele si le stropim cu ulei de masline.
Taiem ciupercile si rosiile cubulete, usturoiul si frunzele de busuioc le tocam marunt. Adaugam sare dupa gust.
Cascavalul (mozzarella) in cazul meu il taiem marunt sau il puteti da prin razatoare.
Amestecam totul si punem compozitia rezultata pe fiecare felie de vanata. La final punem deasupra cate o lingurita de pesmet si stropim cu ulei de masline.
Dam la cuptorul incins la 180 C pentru 30-40 min.
In bucatarie se simte un miros atat de placut semn ca sunt gata. Se pot servi calde cat si reci.
Pofta buna!!!