Pizzette de vinete cu cascaval Hochland

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2012 | 5130 vizualizari

 

Am remarcat pe facebook un link distribuit de Radu Popovici al unei retete a prietenei noastre Laura Adamache. Mi-am adus aminte de el in timp ce treceam pe linga un munte de vinete intr-un supermarket. Asa ca am luat doua vinete special pentru a prepara reteta de Pizzette de vinete

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 5-6 catei de usturoi
  • 4 rosii cherry
  • rosii uscate
  • cascaval Hochland
  • citeva masline
  • ardei rosu
  • condimente (patrunjel verde, busuioc uscat, sare, piper)
  • prosciutto
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzette de vinete cu cascaval Hochland:

Am tapetat o tava cu foaie de copt, dar se poate si fara

Am taiat vinetele rondele cam de 0,5 - 1 cm grosime si le-am asezat in tava.

Intr-un vas am amestecat usturoiul taiat felii, cu rosiile taiate cubulete, cu maslinele taiate felii mici, cu ardeiul rosu taiat si el rondele subtiri si l-am adaugat apoi peste vinete.

Am ras peste cascaval Hochland si stropit cu ulei de masline extravirgin + celelalte condimente: sare, piper, busuioc.

Le-am dat la cuptorul incins la 180 grade cam 20 - 25 de minute

Puteti adauga orice alt condiment ce va place. Eu am avut si prosciutto, pe care l-am pus in cuptor pe finalul timpului de preparare. Dupa ce le-am scos din cuptor,  le-am adaugat si busuioc verde si le-am servit pe piine prajita.

Se fac foarte repede, sint foarte gustoase si puteti impresiona cu ele musafirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzette de vinete cu cascaval Hochland" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

bliss 1

06.02.2012, 23:28

si eu glumeam, ma maimutzaresc cand scriu da' nu se vede, asa ca scriu intr-un anume fel!

"de pilda,mie nu-mi prea iese blatul de pizza"

eu il cumpar facut proaspat

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:12

babi5 1

19.08.2013, 19:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf aperitiv din carne tocata