Pizzette de vinete cu cascaval Hochland

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2012 | 5675 vizualizari

COMENTARII (42)

kamy 1

05.02.2012, 20:15

super

iry-gabriela 1

05.02.2012, 21:14

o pizza perfecta

silvi0ara 1

06.02.2012, 10:37

O idee tare buna.

bliss 1

06.02.2012, 12:04

1- cred ca ai vrut sa spui cca 2cm grosime, 5 e foarte mult si daca ma uit mai bine in poza cred ca e o felie de cca 1cm

2- "prosciutto" e de fapt sunca presata, cred ca se poate folosi orice fel de sunca;
nu ca vreau sa fiu carcotasa da' sa nu inducem lumea in teroare ))) eu sunt una care chiar probeaza retetele astea....si de la vinetele pane la cuptor cam stiu ce marime tre' sa aiba ca sa se coaca;

3- ce este mai exact foaia de copt? merci!

p.s. - daca nu am dreptate poti sa ma si corectezi nu e problema

Bucataras 1

06.02.2012, 12:35

bliss, am vrut sa zic 0,5 cm - 1 cm. am corectat, merci...

- am folosit prosciutto, dar, da, se poate folosi si sunca presata, no problem.

- foaia de hirtie cu care tapetezi tavile . se gaseste in supermarket, eu folosesc Fino

MonaMimi 1

06.02.2012, 12:35

bun bun

diaconta 1

06.02.2012, 12:54

Sefu' ai pus-o
daca vrei eu ma ofer de secretara sa am grija sa nu mai gresesti

Bucataras 1

06.02.2012, 13:45

)))

bliss 1

06.02.2012, 14:21

ok, merci pt toleranta si lamuriri! ))

diaconta 1

06.02.2012, 14:51

Sefu' a primit o floare dragul de el

bliss 1

06.02.2012, 22:40

ups

da' ce barbatii nu primeste flori, sau ce?!

diaconta 1

06.02.2012, 22:41

Bliss,glumeam
va trebui sa te obisnuiesti cu mine

diaconta 1

06.02.2012, 22:42

Dupa cum vezi Gusti,cand vine vorba de grosime,ne cam intereseaza masura exacta,sa stim cand ne apucam de treaba
de pilda,mie nu-mi prea iese blatul de pizza

Mihaela11_jo 1

06.02.2012, 22:47

Foarte fine

bliss 1

06.02.2012, 23:28

si eu glumeam, ma maimutzaresc cand scriu da' nu se vede, asa ca scriu intr-un anume fel!

"de pilda,mie nu-mi prea iese blatul de pizza"

eu il cumpar facut proaspat

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:12

babi5 1

19.08.2013, 19:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]