Cartofi aurii cu ghimbir si usturoi

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2013 | 7005 vizualizari

 

Daca tot vi-am povestit despre ghimbir am venit si cu o reteta la care l-am utilizat .

 

INGREDIENTE

  • 0.5 kg cartofi
  •  3-4 catei usturoi
  • ghimbir cam o lingurita razuita
  • sare
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii cu ghimbir si usturoi:

Curatam cartofii si ii taiem in cubulete .Ii asezam intr-un vas termoizolant.

Usturoiul il zdrobim  iar ghimbirul il dam pe razatoarea mica , le punem intr-un bol . Peste ele punem uleiul , sare si amestecam bine .

Turnam peste cartofi si amestecam cartofii cu sosul obtinut. Amestecam cu mana ca sa se acopere cu sos fiecare cartof .

Dam la cuptor pana cand cartofii se rumenesc frumos ,cam 30 minute.

Se pot servi cu ceea ce va place mai mult :pulpa de pui, porc ...peste.

Eu i-am mancat cu salata :d

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii cu ghimbir si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii cu cascaval la cuptor