Stiu ca sunteti satui de pizza...nu aruncati cu pietre:)) si nici huooo sa nu aud:))
Aluatul l-am framantat la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa mai sus. Dupa ce aluatul a fost framantat, l-am lasat la dospit 15 minute.
L-am intins cu sucitorul si l-am pus intr-o tava mare de pizza.
Pt sos am amestecat toate ingredientele scrise mai sus. Am uns blatul cu o parte din sos, vreo 4-5 linguri, am ras cascaval, am pus alternativ sardele si file de sardine cu capere, cateva masline kalamata fara samburi. Dupa ce le-am terminat de aranjat peste blat, uleiul de pe conserva de sardele nu l-am aruncat, pt ca era prea bun si aromat, asa ca l-am picurat peste pizza. Am dat tava la cuptorul incins la 180 grade pt 10 minute.
Mirosul care s-a facut in bucatarie ne-a amplificat pofta de pizza, dar mai ales de peste.
Serviti cu lamaie. Pofta buna!!!
1
aveti grija ca fileurile de sardine sunt putin mai sarate, asa ca nu puneti din abundenta
2
inecati pizza cu peste dupa ce a fost savurata cu o binevenita bere:))