Pizza cu sprot afumat

de katty in Pizza, 19 Feb 2015 | 3940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • 7 gr drojdie proaspata
  • 2 linguri ulei de masline
  • apa calduta
  • 2 linguri sos de rosii
  • 2 oua fierte tari
  • 1 ceapa rosie
  • 10-12 bucati sprot afumat din conserva(scurs bine)
  • 150 gr cascaval
  • 1/2 ardei iute 1 rosie
  • masline
  • piper negru macinat
  • oregano uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sprot afumat:

Dizolvati drojdia in putina apa calduta impreuna cu zaharul si sare. Amestecti faina cu uleiul de masline, drojdia dizolvata. Amestecati continuu, turnand cate putina apa calda pana obtineti un aluat elastic pe care il lasati  la crescut 20 de minute.

Intindeti o foaie pe o forma de pizza, pe care o ungeti cu sosul de rosii. Radeti deasupra cascavalul. Impartiti deasupra cat mai uniform rosiile taiate felii subtiri, ardeiul fasii, ceapa solzisori, oul taiat rondele, bucatile de sprot scurse si ardeiul iute tocat fin. Presarati maslinele intregi sau taiate, dupa preferinta. Presarati piperul macinat si oregano.

Dati  la cuptor 15 minute la foc iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sprot afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat pufos