Intr-un castron mare adaugam toate ingredientele pana cand se formeaza o coca ce nu se mai lipeste nici de maini si nici de castron. Lasa coca la dospit doar pana cand isi mareste putin volumul, eu l-am lasat in jur de 30 de minute. In timp ce lasam aluatul la crescut pregatim sosul.
Intr-o craticioara punem un strop de ulei si il lasam la incins. Dupa 2 minute adaugam bulionul si amestecam energic. Lasam sa fiarba de cateva ori apoi adaugam apa si amestecam pana nu mai sunt cocoloase. Punem sare,piper, zahar si alte condimente dupa gust. Dupa ce au trecut cele 30 de minute am impartit aluatul in 2 bile si le-am intins pe rand si le-am pus in tavi. Tavi pe care le-am uns cu putin unt ca sa nu se lipeasa aluatul. Pe fiecare foaie de aluat am intins sosul de bulion, dupa ce am mazgalit bine alutul presaram salamul,sunca,porumbul,ciupercile,maslinile, ardelul si ananasul. Dam cuptorul la 200 de grade si bagam pizza in cuptor pentru 20 de minute. Dupa ce au trecut cele 20 de minute scoate pizza din cuptor, radem cascaval si apoi o mai bagam la cuptor pentru inca 5 minute.
Dupa cele 5 minute pizza e gata. Mie mi-a mai ramas niste sos de bulion si baietii au pus pe pizza. Din 300 gr de faina mi-au iesit 3 pizza cu diametrul intre 20-26 cm.