Pizza cu ou sau pizza dupa Paste

de Constelatialeu in Pizza, 23 Apr 2014 | 3835 vizualizari

 

Cum este inevitabil ca dupa o sarbatoare sa nu ramana una alta,asa si acum...au ramas si baietii mei au hotarat..pizza......

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 400 g faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • un praf de sare
  • 3-4 linguri ulei
  • apa calduta,cat sa facem un aluat elastec
  • Umplutura
  • 3 oua rosii (ma rog,au fost in ordine aleatorie,unul rosu,verde si albastru)
  • 10 masline naturale
  • 100 g branza de oaie
  • 1 ceapa rosie
  • 150 g pulpa de porc afumata
  • 150 g rulada de porc
  • 32 feliute salam de mistret
  • 2 rosii cherry
  • 150 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ou sau pizza dupa Paste:

Aluatul:Intr-un castron punem faina,in mijloc facem o adancitura si punem drojdia faramitata,adaugam sarea si apoi apa calduta si incepem sa framantam cu mana,pana se dezlipeste de pe mana.Adaugam uleiul si mai framantam cca 20 min.Lasam la crescut,la loc caldut cca 1 ora.

Umplutura:

Taiem ceapa marunt,la fel procedam si cu pulpa de porc si rulada,le calim cca 10 min.Ouale le curatam si le dam pe razatoarea mare,la fel si branza,peste ele punem ingredientele calite,maslinele ,dupa ce am scos samburii.Omogenizam totul cu putin kechup.

In tava de la aragaz punem hartie de copt,intindem foaia de pizza,apoi umplutura.Deasupra alternam bucatele de cascaval si salam.Baga tava la cuptor cca 25-30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ou sau pizza dupa Paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie