Piure de cartofi

de Bucataria_lui_Tavi in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2010 | 8650 vizualizari

 

Acest preparat reprezinta garnitura cea mai populara pentru fripturi si tocanite. Este usor de preparat si ai nevoie de foarte putine ingrediente.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi potriviti;
  • 50 g unt;
  • o ceasca de lapte;
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi:

Preparare piure de cartofi:

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare (cca. 20 de minute). Dupa au fiert (cand intra furculita usor in cartofi, inseamna ca sunt fierti), se scurg de apa si se paseaza. Se adauga untul si laptele, si se omogenizeaza.

Se serveste cald, ca garnitura la fripturi sau tocanite.

PREPARARE IN IMAGINI

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (6)

ela 1

29.05.2010, 18:06

care ochi oare?

Rocsi 1

29.05.2010, 19:44

bun bun...e o mancare pe placul tuturor

nadina73 1

29.05.2010, 23:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]