Pimentos de Padron

de cristeena20 in Salate, 4 Sep 2014 | 10393 vizualizari

 

Acesti ardei sunt deosebit de buni facuti in acest mod si serviti ca salata alaturi de carne sau simplu ca aperitiv. Sunt acei ardei micuti verzi ce nu lipsesc din meniurile spaniole.Foarte simplu de facut dar va garantez succesul lor la o masa .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ardei padron
  • sare flor de sal marina
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pimentos de Padron:

- Ardeii se prajesc chiar inainte de a-i servi, deci trebuie sa ajunga la masa fierbinti. Deci pregatim ardeii- ii spalam si ii lasam sa se usuce bine. 

- Punem uleiul la incins (mai mult ulei) si cand este cald adaugam ardeii toti  sa se prajeasca. Cand capata culoare pe toate partile se scot pe hartie absorbanta. Ii presaram cu sare (flor de sal) si servim fierbinti.

Se mananca cu cotor cu tot .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pimentos de Padron" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

cristeena20 1

04.09.2014, 23:19

Ina uneori mai nimeresti si iuti intre ei. De fapt ardeii astia sunt un fel de ardei grasi verzi pitici. Eu am pus in balcon anul asta si am avut recolta ce vezi in poza , nu ai buni de o portie. Se gasesc la supermarketuri in caserole micute.

AndreeaItnt 1

15.09.2017, 14:26

oare unde pot gasi ardei din acestia de cumparat?

cristeena20 1

26.09.2017, 14:13

apar in supermarketuri ambalati -poate la Lidl?

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ardei copti, cu branza, ceapa si masline