Salata de cartofi cu macrou afumat

de -Licurici- in Salate, 11 Aug 2016 | 9500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi;
  • 400 g macrou afumat (un macrou si jumatate);
  • o ceapa rosie;
  • cateva masline;
  • 4 linguri maioneza;
  • 125g iaurt natur;
  • lamaie;
  • patrunjel;
  • sare;
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi cu macrou afumat:

Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata si se taie cubulete mici.

Ceapa se taie felii subtiri, se pune sare deasupra si se lasa cateva minute, sa se inmoaie, apoi se freaca putin intre degete.

Macroul se curata de piele si oase, apoi se taie in bucati mai mici.

Maslinele se taie feliute, iar patrunjelul se toaca marunt.

Se amesteca toate ingredientele, se adauga zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust, apoi se baga la frigider, cel putin o ora pana sa fie servita.

Se poate servi pur si simplu din bol sau se poate pune de felii de paine.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rahela Velicu 1

11.08.2016, 19:35

mirela0911 1

14.08.2016, 10:18

elucubratiiculinare 1

15.08.2016, 08:51

o salata pe gustul meu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata turceasca de vinete cu dovlecei