Pilaf cu ciuperci si rosii cherry

de lilik in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2011 | 6442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 ciuperci champignon
  • 10 rosii cherry
  • 1 ceapa verde mica(fara frunze)
  • 1 pahar cu orez
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci si rosii cherry:

Taiem ciupercile in 2 apoi le feliem,rosiile le taiem in 4.

Tocam ceapa marunt si o punem la calit cu putin ulei,iar cand incepe sa se rumeneasca punem ciupercile si le lasam cateva minute sa se inmoaie apoi punem rosiile,amestecam si punem vinul.

Lasam pana scade tot lichidul din tigaie,apoi punem orezul spalat si il calim putin,dupa care punem 2 pahare cu apa si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand scade apa mai adaugam cate putina pana orezul este fiert.

Potrivim de sare si piper si daca doriti puteti pune patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]