Piftie

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2013 | 5001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • picior porc
  • sorici
  • usturoi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie:

Se pun ingredientele la fiert cu capac, pana se desface de pe oase. Se da la racit pana a 2 a zi (frigider). A 2a zi se ia toata grasimea de deasupra, apoi se pune pe foc sa se incalzeasca, scoatem bucatile pe o tava, mai iau grasimea formata si dupa ce am desfacut carnea de pe oase, le punem la loc in oala si amestecam cu spumarul. Dam la o parte de pe foc si punem usturoiul pisat, amestecand in oala. Carnea se aseaza pe vase si cu polonicul punem zeama prin strecuratoare. Lasam pana a 2 a zi la rece.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie