Piept de pui umplut cu ficăţei

de catalina in Pui, 9 Apr 2009 | 12807 vizualizari

 

Ce poti face dintr-un piept de pui si cativa ficatei?

Am incercat sa fac ceva mai deosebit pentru ziua fiului meu…eu zic ca am reusit! Musafirii n-au cazut pe spate dar s-au lins pe buze!

 

INGREDIENTE

  • doua bucati de piept de pui dezosat
  • 300 g ficatei de pui
  • ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • o mana de legume congelate
  • un pic de unt
  • un ou
  • miez de paine
  • nitel marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu ficăţei:

Pieptul de pui l-am transat si l-am batut bine, l-am pus cu sare, usturoi si boia dulce sa sada cateva ore.

Ficateii de pui i-am inabusit intr-un pic de unt, am pus peste ceapa verde, usturoiul si legumele congelate, le-am lasat ceva timp in tigaie sub capac. Apoi am amestecat cu miez de paine facut faramite si am dat tigaia la racoare pe balcon. Cand s-au linistit am amestecat totul cu un ou batut si gata umplutura.

Totul a fost condimentat cu sare si piper dupa pofta inimii!

Am umplut bucatile de piept, le-am rulat, fixat cu scobitori si le-am dat la cuptor cam o ora sau poate un pic mai mult.

Cand s-au racit le-am taiat frumos si le-am servit!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ficăţei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu piept de pui