Aripioare de pui lipicioase

de luminita20_2006 in Pui, 27 Iul 2011 | 5887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripi de pui
  • 150 ml vin
  • 3 linguri sos soia
  • 1 lingura zahar
  • usturoi
  • condimet picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui lipicioase:

Aripioarele de pui se curata se spala si se taie in trei , varfurile nu se pun. Se face o marinada din vin, sos soia, usturoi pisar, condiment picant si zahar. Se pun aripioare in marinada si se dau la rece cel putin 4 ore. Se incinge intr-o tigaie ulei , se pun aripioarele cu marinada si se lasa sa se faca cu capac pana cand scade marinada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui lipicioase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]