Piept de pui la gratar cu salata de naut si avocado

de katty in Pui, 7 Iul 2017 | 4243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 250 gr naut din conserva
  • 1 avocado
  • sare
  • piper roz macinat
  • zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • rozmarin uscat
  • boia iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu salata de naut si avocado:

Condimentam pieptul de pui cu sare, piper, rozmarin si boia iute si il lasam putin la rece, apoi il punem pe gratarul incins, pe ambele fete. Taiem avocado in doua, scoatem samburele si feliem miezul in felii subtiri pe care le amestecam cu nautul, sare, piper, zeama de lamaie si uleiul de masline.

Servim salata de naut, langa pieptul de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu salata de naut si avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budincă de pâine - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 09:44

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

pe 30.09 la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

pe 30.09 la 16:32

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Naut cu legume si carne