Chiftelute albe(fierte) cu sos alb

de luminita20_2006 in Pui, 28 Mai 2010 | 9969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne pui tocata
  • 1/2 leg marar
  • 1/2 leg patrunjel
  • 1 cartof mic
  • 20 gr orez
  • sare,piper
  • 1 ceapa
  • 1 ou mic
  • sos alb
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina

   

  • 300 gr supa
  • 200 g smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute albe(fierte) cu sos alb:

Cartoful se curata si se da prin razatoarea mica la fel si ceapa, se amesteca carnea cu cartof ou , ceapa si verdeturile tocate marunt se condimenteaza si se face din aceasta compozitie niste chiftelute mici.Se pune apa la fiert cu delicat cand da in clocot se adauga chiftelutele si se lasa sa fiarba. cand sunt gata se scot pe un platou.

 

Sos alb: Se topeste untl si se adaua faina amestecant incontinuu sa nu se faca cocoloase se toarna cate un pic pana se leaga bine din supa unde au fiert chiftelutele~300 ml si se lasa sa dea in clocot dupa care se adauga smantana si chiftelutele se lasa sa dea cateva clocote dupa care se ia de pe foc.

 

Se serveste alaturi de legume, pireu, orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute albe(fierte) cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

28.05.2010, 21:58

ce bine arata ,si cu fasolica hmmmmm 5 furcu

vero_closca 1

29.05.2010, 09:38

5 furculite si vreao si eu o portie!iar fasolea verde imi place la nebunie!

luminita20_2006 1

29.05.2010, 21:18

Mulumesc fetelor....cand mai fac va invit la o prtie ca sincer cum am pus in farfurii cum nu mai erau

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui