Cartofii se curata, spala si se pun la fiert cu sare, iar usturoiul se curata, spala si se taie marunt.
Branza se marunteste cu mana si se amesteca cu usturoiul.
Pieptul de pui se taie in bucati care sa poata fi rulate mai apoi.
Fiecare bucata se bate bine, ca pentru snitel, se prsara cu sare, piper, curry si se umple cu branza cu usturoi (pentru rulouri folosim jumatate din cantitatea de branza cu usturoi).Se ruleaza, avand grija a se introduce capetele inauntru si se fixeaza cu scobitori daca e nevoie.
Rulourile se dau prin ou batut si apoi prin pesmet.
Se prajesc in ulei, avand grija ca focul sa nu fie totusi prea tare, astfel incat rulourile sa aiba timp sa se patrunda. Dupa ce s-au rumenit frumos, se scot pe servetele de hartie, care sa absoarba excesul de grasime.Bineinteles ca se scot si scobitorile:)
Cartofii se lasa la fiert pana cand pot fi striviti cu usurinta.
Se scot din apa, se strivesc grossier, se potrivesc de sare si se adauga restul de branza si usturoi cat sunt fierbinti. Se omogenizeaza usor si se adauga mararul, taiat marunt.
Pofta buna!:)