Piept de pui la gratar cu garnitura de orez

de jolygina in Pui, 18 Oct 2011 | 8719 vizualizari

 

ceva rapid pentru atunci cand nu aveti timp

 

INGREDIENTE

  • 2 piepturi de pui 
  • 200 g orez cu bobul lung
  • 2 linguri de mazare 
  • 2 linguri de porumb 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu garnitura de orez:

Punem orezul la fiert cu mazarea. In cazul in care este congelata putem sa o punem cu 20 de minute inainte peste orezul aproape fiert.

Cand orezul s-a fiert adaugam mazarea si porumbul. Le amestecam bine cu putina sare.

Pregatim pieptul de pui condimentandu-l cu rozmarin si putin delicat. Incingem tigaia cu bulina si il prajim bine pe o parte si pe alta la foc mic 

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez basmati in sos de rosii si pui