Pui cu bere la cuptor

de divainbucatarie in Pui, 9 Mar 2011 | 6694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 1 ceasca ulei
  • 1 sticla bere – neagra ar fi de preferat, dar merge foarte bine si una blonda
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • boia dulce
  • 2 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu bere la cuptor:

Punem puiul intr-un vas termorezistent. Turnam peste pui o ceasca de ulei de masline, apoi 1/2 dintr-o sticla de bere – daca aveti bere neagra e si mai bine. Il condimentam cu sare, piper, boia dulce si rozmarin tocat. Adaugam 2 catei de usturoi taiati in jumatate. Acoperim totul cu o folie de aluminiu si dam la cuptor la 200°C pentru 20 de minute.

Dupa acest interval scoatem folia si lasam puiul atat cat este nevoie pentru a se rumeni pe ambele parti, cam 10 minute pentru fiecare parte. Servim puiul cu bere cand il scoatem din cuptor cu o garnitura de cartofi cu rozmarin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

MIUTA 1

09.03.2011, 18:26

Foarte bun,imi placeeeeee

divainbucatarie 1

11.03.2011, 09:42

Va multumesc mult dragele mele!

DIANA B 1

11.03.2011, 09:57

Chiar am verificat daca-i cu bere neagra cu bere blonda , nu are acelasi gust doar esti o specialista-n bucatarie , nu doar diva

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in crusta crocanta si sos de rosii