Piept de pui la gratar cu garnitura de orez

de jolygina in Pui, 18 Oct 2011 | 8722 vizualizari

COMENTARII (17)

madi_marin 1

18.10.2011, 19:13

simplu si bun.....

Bunica 1

18.10.2011, 19:20

Ce bine arata !

diaconta 1

18.10.2011, 19:28

super

mirela0911 1

18.10.2011, 19:47

o mancarica usoara si buna

Rocsi 1

18.10.2011, 20:25

pieptul la gratar mereu bun si usor

Lau 1

18.10.2011, 20:26

bun

alinutzika 1

18.10.2011, 20:51

delicios

Denissa 1

19.10.2011, 10:57

ne place ne place ne place place place

MIUTA 1

19.10.2011, 12:19

Foarte bun

LUK 1

19.10.2011, 12:32

sanatos si bun

ionela2682 1

19.10.2011, 12:33

Cris2711 1

19.10.2011, 13:13

jolygina 1

19.10.2011, 18:58

multumesc

kamy 1

20.10.2011, 23:25

Bucataras Medi 1

23.10.2011, 20:03

bun,bun..............

jolygina 1

25.10.2011, 09:59

multumesc medioto59

mamaieelena 1

31.10.2011, 15:01

f bun si gustos vin la o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de radacinoase cu pulpe dezosate la gratar