Piept de pui cu smantana la cuptor

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 14 Apr 2010 | 11072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 borcan ciuperci intregi 350 gr
  • 1 borcan 400 gr smantana mai groasa
  • 1 lingura faina
  • apa
  • vegeta
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana la cuptor:

Pieptul de pui (fara piele) se spala bine si se taie pe lun bucati mai groase.

se condimenteaza cu piper si vegeta si se pune intr-o cratita.

faina se desface in putina apa si se da printr-o strecuratoare intr-o farfurie.

peste ,in aceasta farfurie, se rastoarna si smantana si se mai pune o canita de apa,piper si vegeta.

ciupercile se spala bine si se taie felii si se pun in farfurie peste amestecul de smantana.

aceste amestec il turnati peste pui.

cratita o dati la cuptorul incins pana e gata puiul(incercati cu furculita....in maxim 1 ora e gata)

patrunjelul se spala si se toaca marunt.

se pune in farfurie mancare de pui iar peste presarati patrunjel tocat.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Rocsi 1

14.04.2010, 17:58

ela si eu faceam inainte cu maggi dar am renuntat...te inteleg ina nici eu nu mananc smantana decat foarte rar...multumesc

madi_marin 1

14.04.2010, 18:58

pui, ciuperci, smantana....... o combinatie super delicioasa....

ionix 1

14.04.2010, 21:33

cu siguranta delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Queen Victoria Soup - Supa traditionala englezeasca