Piept de pui cu smantana la cuptor

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 14 Apr 2010 | 10903 vizualizari

COMENTARII (9)

Rocsi 1

14.04.2010, 12:07

cu poza vin mai tarziu ca vad ca imi da eroare cand vreau sa o incarc

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 14:29

ela 1

14.04.2010, 14:38

e tare bun,eu fac cu maggi ideea zilei

Ina 1

14.04.2010, 14:42

trebuie sa-ncerc si eu.... Eu nu prea fac cu smantana, ca am probleme cu fierea , dar cred ca merita

nadina73 1

14.04.2010, 15:12

foarte bine arata si cu siguranta e foarte buna,nota 10

mihaelar63 1

14.04.2010, 15:21

mmm ciupercute , mmm pui , auoleu si smantana nu cred ca nu mi-ar place

Rocsi 1

14.04.2010, 17:58

ela si eu faceam inainte cu maggi dar am renuntat...te inteleg ina nici eu nu mananc smantana decat foarte rar...multumesc

madi_marin 1

14.04.2010, 18:58

pui, ciuperci, smantana....... o combinatie super delicioasa....

ionix 1

14.04.2010, 21:33

cu siguranta delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume pe pat de orez