Mix de vara

de Zamfira in Mancaruri cu carne, 31 Iul 2012 | 5607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • dovlecel
  • ardei
  • rosii
  • marar verde
  • carne tocata de pui
  • 1 ou
  • 1 cana de orez
  • ceapa tocata
  • bulion
  • 2-3 foi dafin
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix de vara:

Spalam legumele, indepartam miezul. Dovlecelul il curatam de coaja, il scobim iar miezul il punem in oala alaturi de miezul de la rosii.

Umplutura: amestecam carnea tocata cu oul, ceapa tocata, cana de orez, sare, piper.

Umplem legumele cu aceasta compozitie. 

Pe fundul oalei punem o cescuta de ulei si miezul de la legume. Asezam legumele umplute in oala iar deasupra punem foile de dafin, 2 cabi de bulion si putina apa.

Timp de fierbere: 1 ora.

Poate fi servita cu smantana. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mix de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Roşii, dovlecei şi ardei umpluţi