Piept de porc cu orez si ciuperci

de diaconta in Porc, 5 Dec 2010 | 8357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de porc
  • 2 morcovi
  • usturoi
  • condimente
  • sos de soia
  • mustar
  • busuioc,rozmarin
  • ulei
  • orez
  • ciuperci
  • ceapa verde
  • smantana
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu orez si ciuperci:

Se face un amestec de condimente,mustar,sos de soia,rozmarin si se pune carnea la marinat pana a doua zi.

A doua zi,se pune intr-un vas de lut,in care am pus putin ulei,impreuna cu morcovi,usturoi si apa cat sa acopere carnea.

Se pune la cuptor,aproximativ o ora.Cand este de jumatate fiarta se adauga si putin busuioc.

Ciupercile se spala,se taie felii,se pun la prajit cu ceapa verde intr-o tigaie cu putin ulei.

Cand s-au prajit se adauga 2 linguri de smantana,verdeata,sare si piper.

Orezul se spala.Intr-o cratita se pune putin ulei,ceapa verde taiata rondele si morcovi razuiti precum taieteii.

Se calesc putin ,apoi se adauga orezul si se prajeste si el putin.

Se pune apa de doua ori cat cantitatea de orez.Se lasa sa fiarba.Se condimenteaza si la urma se adauga verdeata.Se lasa sa mai stea in vasul acoperit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu orez si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (64)

diaconta 1

11.12.2010, 22:06

Sylvia,nu am facut decat niste sarmalute de post si gulas,am zis sa nu mai facem prea multe,ca la Sarbatori n-o sa avem pofta de nimic si o prajiturica roz am s-o postez maine

horia 1

09.04.2011, 00:33

woooooow! o reteta interesanta,un aspect incredibil,iar despre gust nu-mi ramane decat sa inghit in sec.excelenta prezentare!

diaconta 1

09.04.2011, 17:46

Multumesc Horia ma bucur ca umilele mele bucate ti-au facut asa impresie buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in vas roman