Piept de curcan la gratar

de RuxyRux in Curcan, 21 Dec 2010 | 12270 vizualizari

 

Marinat in vin cu mamaliguta si crema de usturoi...o nebunie...

 

INGREDIENTE

  • Marinata:
  • Un paharut de vin( 150 ml)
  • sare dupa gust
  • 3 linguri ulei masline
  • piper
  • Crema de usturoi:
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingurita si jumatate de zeama de lamaie
  • o lingurita de zahar
  • 300 gr iaurt, pentru cine doreste mai dietetic ( sau smantana, pentru cine mananca normal)
  • sare o lingurita
  • 6 felii de piept de curcan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan la gratar:

Lasati pieptul de curcan in marinata cel putin 30 de minute.

Puneti-l apoi pe gratarul incins.

Serviti-l cu mamaliguta si crema de usturoi:

Se curata usturoiul si se zdrobeste. Se pune sarea, se freaca un min impreuna cu usturoiul, apoi se amesteca putin cate putin cu uleiul si cu lamaia, alternand ca la maioneza. Adaugam si zaharul.

Dupa cinci minute ne oprim si incorporam iaurtul sau smantana. Il servim cum dorim

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata broccoli

de MarioC 1

ieri la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

ieri la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:38

Aripioare de pui glazurate cu sos de soia - Delicioase și ușor de făcut

pe 11.08 la 09:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu ciuperci si cartofi